Facebook Wellnessboetiek

Gelaatsverzorging Intense Derma

 

De schoonheidswereld ondergaat vandaag een grondige verandering. Ongeveer 60% van de bevolking heeft ooit een dermatologische of esthetische ingreep gedaan. Een nog grotere meerderheid overweegt het om dit de doen. De vraag naar «echte zichtbare resultaten» is nog nooit zo groot geweest. Ons uiterlijk is namelijk ons visitekaartje, in onze huidige veeleisende maatschappij. INTENSE DERMA beantwoordt als eerste aan deze groeiende vraag door efficiënte, medische cosmetica te formuleren waarbij u zichtbare resultaten zal boeken. Al jaren werkt INTENSE DERMA samen met dermatologen en plastische chirurgen, om de huidconditie van klanten te verbeteren.

Wellnessboetiek is exclusief distributeur voor de producten van Intense Derma.
Hebt u zelf een salon en wenst u als professional de producten te verdelen?
Contacteer ons !
Bent u particulier en bent u klant in een salon dat nog geen Intense Derma producten gebruikt? Spreek uw salon er over aan en verwijs hen door naar ons.
Klik hier om naar de producten van Intense Derma in onze shop te gaan.

 

In 4 stappen.

Na de huidanalyse kan u starten met uw behandeling op maat. Hiervoor ontwikkelden we 4 series producten, elk met hun eigen specifiek doel.

 

Stap 1 : CLEAN

 

Om uw huid te reinigen en tonifiëren.

 

Deep Cleansing Milk N°1

 

Deze reinigingsmelk reinigt de huid en verwijdert onzuiverheden. Door haar niet abrasieve en niet irriterende formule is ze geschikt voor ieder huidtype.
Gebruik : Aanbrengen op gelaat, nek en decolleté en reinigen. Vervolledig met het gebruik van Lotion Tonique N°2. ‘s Morgens en ‘s avonds te gebruiken.

 

Toning Lotion N°2

 

Deze geconcentreerde formule reinigt en tonifieert de huid. Actieve werkstoffen verwijderen  onzuiverheden en maken de poriën kleiner. Deze formule zonder alcohol, kalmeert, hydrateert en voedt de huid.
Gebruik : Aanbrengen op gelaat, nek en decolleté nadat de huid goed gereinigd is met Lait Nettoyant Demaquillant. ’s Morgens en ‘s avonds te gebruiken.

 

Gentle Foaming Cleanser N°15

 

Deze zacht schuimende reinigingsgel is versterkt met Kamille-extracten, die de meest gevoelige huiden verzacht en tonifieert. Het Salicylzuur en de Triclosan maken deze heerlijke reinigingsgel tevens geschikt voor de strijd tegen comedonen (mee-eters) en acne. De huid is schoon, soepel en voelt comfortabel aan.
Gebruik : Breng ’s morgens en ’s avonds aan op de handpalm en vermeng met water totdat het schuimt. Masseer op een vochtig gezicht en hals met korte draaibewegingen. Spoel grondig af met warm water. Om de celvernieuwing door middel van een medische peeling te stimuleren.

 

Stap 2 : PEEL

Micro-D Peeling N°3

 

Deze medische peeltechniek bevat microscopische kristallen van zeldzame edelstenen die een bewezen effciëntie hebben. Deze Micro-D Medical Peeling verwijdert de dode huidcellen om celvernieuwing te stimuleren en neemt onzuiverheden weg. De kariteboter, afkomstig van noten van de kariteboom, hebben een verzachtende, beschermende en hydraterende werking. Het is een echte collageen booster en voorkomt fijne lijntjes en rimpels. Uw huid straalt terug en u ziet er zichtbaar jonger uit.
Gebruik : Aanbrengen met zachte cirkelvormige bewegingen. 2 x per week te gebruiken op een droge of natte huid. Na 2 minuten te scrubben, laat u het product gedurende 5 minuten als een masker intrekken. Rijkelijk naspoelen met water tot alle restjes peeling zijn verwijdert. Breng hierna de Toning Lotion N°2 aan. Om onvolmaaktheden (pigmentvlekken, acné, littekens, verwijde poriën) te behandelen door het plaatselijk gebruik van target dermaceuticals.

 

Stap 3 : TARGET

Hyaluron Booster N°4

 

Deze Hyaluronic Booster heeft geen vergelijk op gebied van vochtherstel van de huid. Dit product  zorgt voor een aqua/mass ratio van 10.000 tegen 1. Zonder twijfel, is dit tot vandaag, het beste natuurlijke vochtherstellende product op de markt.
Gebruik : Gelijkmatig aanbrengen op een perfect gereinigde huid. ’s Morgens voor het eerste contact met de zon en tijdens de dag indien nodig. Instant Repair Booster N°8.

 

Instant repair Booster N°8

Een nieuwe herstellende sensatie, dringt zeer diep in de huid. Ze beschermt tegen milieuvervuiling, agressieve UV-stralen en herstelt al de schade die de huid in het verleden opliep. Tevens stimuleert ze rimpelvermindering en verhoogt ze de spankracht van de huid. Een echte nieuwe start voor uw huid.
Gebruik : Breng de Instant Repair Booster aan op een perfect gereinigde huid, ‘s morgens voor de eerste blootstelling aan de zon en ‘s avonds.

 

Pores Reduct N°10

 

Dit product is een effciënte oplossing tegen verwijde poriën. Verwijde poriën komen het vaakst voor bij vette huiden.
Gebruik : 2 maal per dag, enkele druppels aanbrengen op de te behandelen zones, na dat u uw huid perfect gereinigd heeft. Breng daarna de Intense Derma crème naar keuze aan.

 

Acné Spot N°12

 

Deze crème vermindert de acné littekens, veroorzaakt door veelvuldige acné uitbarstingen. Tevens worden de ontstekingen verminderd en vermijdt ze de start van nieuwe acné-uitbarstingen.
Gebruik: Voor een optimaal resultaat, wordt veelvuldige gebruik op de te behandelen zone aangeraden.

 

Pro Vit. C Booster N°14

 

Deze gel vervaagt ouderdoms- en pigmentvlekken, werkt als een antioxydant door cellulaire achteruitgang tegen te gaan.
Gebruik: 2 maal per dag, enkele druppels aanbrengen op de te behandelen zones, na dat u uw huid perfect gereinigd heeft. Breng daarna de Intense Derma crème naar keuze aan.

 

Stap 4 : CORRECT

Hydra Sensitive N°5

 

Deze crème op basis van aloë vera, met haar verzachtende en verkoelende eigenschappen, kalmeert de huid en vermindert roodheden. Tevens herstelt ze het vochtpeil van de huid.
Gebruik : Breng ‘s morgens en ‘s avonds aan op een perfect gereinigde huid. Deze crème kan gebruikt worden als plaatselijke behandeling om zonnebrand te verzachten of na invasieve behandelingen (laser, IPL, …) .

 

Cellular Energie Recharge N°6

 

Deze booster op basis van zeeplankton, heeft dynamiserende en voedende eigenschappen. Het verhoogt het celmetabolisme en stimuleert de synthese van collageen. Uw huid is merkbaar steviger, boordevol energie en straalt van schoonheid.
Gebruik : ‘s Morgens en ‘s avonds op een perfect gereinigd gelaat, hals en decolleté aan brengen. Dit product kan alleen gebruikt worden, onder een andere crème of als basis voor make-up.

 

Lift Contour N°7

 

Deze ultra-lichte en frisse ooggel kan gebruikt worden voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige huiden. Dit uitzonderlijke complex van microgecapselde vitamines vermindert de donkere kringen onder de ogen en voorkomt en herstelt rimpels en fijne lijntjes.
Gebruik: ‘s Morgens en ‘s avonds, door lichte drukbewegingen van de binnenkant tot de buitenkant van de ogen aanbrengen. Ideaal als basis voor make-up.

 

Hydra Balance N°11

 

Dit product, op basis van een cocktail van uitzonderlijke vitaminen, voorziet de huid van alle  hydraterende en voedende elementen die het nodig heeft om te stralen van schoonheid.
Gebruik : Nadat u uw huid perfect gereinigd heeft, ‘s morgens en ‘s avonds masseert u het product in op gelaat, hals en décolleté. Voor een optimale effciëntie gebruikt u eerst de Hyaluron Boost n°4.

 

Age Correct 30 N°13

 

Age Corrector 30 is een uitzonderlijke cocktail van werkstoffen die in synergie met elkaar werken. Dit product vervlakt rimpels, vertraagt het huidverouderingsproces en verbetert de huidstructuur. Uw  huid zal er opnieuw jong, soepel en stralend uitzien.
Gebruik : Nadat u uw huid perfect gereinigd heeft, masseert u het product in op gelaat, hals en  decolleté, tot het volledig is inge drongen.

 

Age Correct 45 N°9

 

Deze uitzonderlijk crème corrigeert je leeftijd. Haar uitzonderlijke werkstoffen (PAP4, GAC’s)  stimuleert de aanmaak van collageen + elastine en activeert de celvernieuwing. Dit concentraat verhoogt de spankracht van uw huid vanaf de eerste dagen van gebruik, met een progressieve vermindering van rimpels en fijne lijntjes.
Gebruik : Na het perfect reinigen van uw huid, masseert u het product in op gelaat, hals en decolleté, tot het volledig is ingedrongen

 

  

Terug naar overzicht Merken