Facebook Wellnessboetiek

MP3 Drinks - MP3 Burner

MP3 BURNER

is een caloriearm L-Carnitine drank, die ervoor zorgt dat je lichaam vetten gebruikt als energiebron in plaats van je koolhydraatreserves aan te spreken. Zijn hoge concen­tratie aan L-Carnitine (1OOOmg per fles] maakt MP3 BURNER tot een zeer efficiënte bondgenoot bij het afvallen. Kant-en-klare drank te consume­ren voor en tijdens het sporten. Verkrijgbaar in zes heerlijke smaken: Cherry, Pineapple, Lemon, Mexican Feige, Grapefruit en iced tea. MP3 Burner Mexican Feige bevat bovendien extra cafeïne om vetten sneller te mobiliseren tijdens de inspanning, een bijkomende energiestoot te leveren en de concentratie te verhogen.

 

We hebben ook in ons gamma op voorraad :

 

MP3 AMINODRINK

Dit is een kant-en-­klare eiwit/koolhydraat drank die snel de energiereserves aanvult en de recuperatie bevordert. Zijn unieke eiwitsamenstelling zorgt voor een snellere aanmaak en herstel van het spierweefsel. Bovendien is MP3 AMINODRINK vetarm waardoor deze ook ideaal is als aanvulling bij een dieet. Drink 1 fles MP3 AMINODRINK 30 min. tot 1uur na de inspanning.

 

MP3 SPORTWATER

Dit is een verfrissend sportwater op basis van uitgebalanceerd bronwater dat het verlies aan vocht en mineralen snel weer op peil brengt. MP3 SPORTWATER is geschikt voor elk type sporter. Tijdens het trainen ontstaat er snel een tekort aan vocht en mineralen. Voor optimale prestaties is het verstandig deze zo snel mogelijk weer aan te vullen. Drink MP3 SPORTWATER tijdens het sporten. Ook verkrijgbaar met een frisse lemon smaak.

Hier vind je alvast een overzicht van de MP3 Burner op onze webshop