Facebook Wellnessboetiek

Workshop Gel Polish Basis

Workshop Gel Polish Basis

Als je nagels kunt lakken, dan kun je Gel Polish plaatsen.
Plaatst met het gemak van nagellak. Blijft zoals een gelnagel.

Ben je nagelstyliste, pedicure, manicure, schoonheidsspecialiste of gewoon handig met het nagellakpotje? Dan is dit ideaal voor jou. Als service naar je klantjes. Of gewoon voor jezelf.

Het is uiterst simpel. Je hebt een minimum aan benodigdheden nodig en het blijft weken mooi zonder dat je er iets aan hoeft te doen. Ook ideaal voor op de teennagels.

De Gel Polish weekt gemakkelijk af in een speciale vloeistof waardoor je bijna geen vijlwerk hebt als de nagels er af moeten. Bijwerken wordt ook een stuk gemakkelijker.
Maar ook heel leuk voor wie graag regelmatig andere nageltjes heeft.

Bovendien heeft LeChat voor iedere kleur Gel Polish een bijhorende kleur nagellak. Ook handig.

Dit is geen workshop “Nagelstyling”. Je bent geen nagelstyliste na deze workshop. Bepaalde handelingen blijven het terrein van de nagelstyliste. Maar misschien krijg je hierdoor wel zin om nagelstyliste te worden.

In ieder geval kun je na deze workshop je klantjes zeer mooi ogende nageltjes aanbieden in meer dan 100 kleuren die zeer lang mooi blijven.

Bovendien mag je je aankopen Gel Polish aftrekken van het lesgeld (75€). Heb je voor meer dan 75€ producten Gel Polish gekocht, dan is de workshop dus gratis. We hebben een leuk starterspakket samengesteld voor 90€ (normaal 108,14€) waarmee je direct van start kunt gaan.

Voor deze workshop dien je geen nagelstyliste te zijn. Deze workshop staat open voor iedereen.
Je dient wel zelf een model mee te brengen.

 
Op deze link vind je de producten van Lechat.