Facebook Wellnessboetiek

Spray Tan van Sienna X

Tanning, a way of life

Er goed en gezond uitzien, dat is toch allemaal wat we willen?
Of het nu is voor een feestje, een gala, op vakantie of zomaar. Met de professionele Sienna-X equipment in combinatie met de mooi en egaal bronzende en verzorgende produkten van Sienna-X bezorgen wij onze klanten het gehele jaar door dat fantastische gevoel.

Tanstreet staat hierbij garant voor een natuurlijk resultaat, waarbij u in slechts 20 minuten die mooie gebruinde en gezonde uitstraling zult hebben.

Voor meer informatie over de behandeling en de mogelijkheden neem contact met ons op.

Hoe werkt een SprayTan

De spray tanning reactie is vergelijkbaar met hoe een appel bruin wordt wanneer je er een hap van neemt. Het is een oxidatie proces (van de dode huidcellen). Je kunt kiezen uit bronzing liquids met verschillende DHA percentages welke de uiteindelijke kleur bepalen. De liquid reageert met de bovenste laag van de huid, het duurt slechts 5-7 dagen, in die tijd verlies je langzaam de dode huidcellen en vervaagt de kleur.

Hoe bruin word ik?

Sienna-X heeft een reeks oplossingen en je tanning professional zal je helpen je ideale tan te bepalen. Je tan resultaten hangen mede af van hoe goed je natuurlijk bruin wordt. Hoe bruiner je wordt in de zon, hoe donkerder je tan wordt met Sienna-X. Veel mensen letten op de intensiteit van hun tan; lichter in de wintermaanden, donkerder in de zomermaanden. Een dubbele spray behandeling (d.w.z. als je een tweede tanning behandeling doet binnen 48 uur na je eerste afspraak) zal je helpen donkerder te worden met superieure resultaten.

Hoe lang gaat mijn Sienna-X sunless tan mee?

Je tan zal ongeveer 5 tot 7 dagen blijven zitten, afhankelijk van je dagelijkse huidverzorging, je levensstijl en een juiste scrub voorafgaand aan je behandeling. Een sunless tan vervaagt net als bruin door de zon. Je huid werpt dode cellen af, je tan zal hierdoor verdwijnen dus het is echt belangrijk om dagelijks te hydrateren met Sienna-X Body Balm. Met gebruik van onze unieke Sienna-X Gradual Glowing Self Tan vanaf dag drie kun je je tan verlengen en bijbruinen.

We hebben ook een gamma van producten om je Tan te ondersteuen. Die vind je op deze link