Facebook Wellnessboetiek

Mary Cohr

Aromatherapie, schoonheidsverzorging & dermo-estetische behandelingen

Mary Cohr is een van de grootste spelers in avant-garde van het onderzoek naar gezichtsbehandelingen.
Met innoverende en exclusieve technieken kunnen we bijzondere resultaten bereiken. 
Mary Cohr is voorstander van het gebruik van essentiële oliën zoals salie, lavendel en rozemarijn. Zij beschikken over een groot opnamevermogen en hun molecule hebben een hoge natuurlijke energiewaarde. Het juiste gebruik van deze essentiële oliën zorgt er voor dat zelfs de meest veeleisende huid er weer vitaal, stralend en fris uitziet! 
Geniet van het aangename gevoel en de effectiviteit van onze schoonheidsbehandelingen. Wij houden rekening met de schoonheid en leeftijd van vrouwen en mannen en stellen een “behandeling op maat” voor die direct tot zichtbare resultaten leidt.

Beauté Aromatique

De betoverende geuren van de essentiële oliën verwelkomen u in ons salon en nodigen u uit voor een heerlijke reis naar “schoonheid en rust”. Elke huid is anders en daarom selecteren wij, als schoonheidsexpert de juiste oliën. Deze verspreiden hun heilzame eigenschappen tot in de kern van de huis, waar ze vitale functies opwekken.

Peel & Lift

  • Peelingeffect: de zacht fruitzuren zorgen als het ware voor een nieuwe huid. De AHA’s van deze behandeling zorgen voor een milde peeling en stimulatie van de huid.
  • Liftingeffect: Vitamine C regenereert het collageen in de huid. Het masker met gestabiliseerde vitamine C heeft als effect dat het gelaat er jonger uitziet, de huid steviger wordt en pigmentvlekken vervagen.

Deze behandeling wordt ook aanbevolen als intensieve onderhoudsbehandeling een keer per maand.

Beauté Lifting

Minder rimpels zonder chirurgische ingreep. Het geheim schuilt zich in het gebruik van een kogelpen die een regenererend en geconcentreerd serum met dieptewerking in de rimpelgroef aanbrengt. Het hoogtepunt van de behandeling is een masker dat liftende, modellerende en verstevigende werkstoffen in de huid verspreidt, waardoor het aantal rimpels spectaculair verminderd.
Deze behandeling kan ook in kuur van 3 behandeling.

Age Repair

De behandeling Age Repair is speciaal ontwikkeld om de zichtbare tekenen van veroudering terug te dringen. Age Repair richt zich op alle niveaus van de opperhuid en lederhuid met een combinatie van krachtige vernieuwende werkstoffen.
De hoge en zuivere concentraties vitamine C en 56 cellulaire werkstoffen in combinatie met dermabrasie zorgen voor een effectieve regeneratie van de celactiviteit en voor de revitalisatie van de huid. Hyaluronzuur vult de rimpels zichtbaar op en het masker verspreidt Pro-Collageen om de huid te versteviging.