Facebook Wellnessboetiek

Slimline

SlimLine – Duurzaam afslanken én verjongen terwijl u geniet!

De SlimLine is momenteel de nieuwste, technisch meest geavanceerde medische capsule voor gewichtsverlies en stimulering van de stofwisseling ter wereld. De cocoon combineert een veelvoud aan technologieën die gericht zijn op gewichtsverlies, een verbetering van de stofwisseling, ontgifting van het lichaam en huidverjonging/verstrakking.

Uitgangspunt is de verlaging van het zogenoemde ”lichaamssetpunt”, d.i. het punt waarop ons lichaam het evenwicht vindt, het hongergevoel regelt en ons metabolisme bepaalt. Anders gezegd, het setpunt is het punt waarnaar je lichaam steeds tracht terug te keren nadat je gewicht verliest.

De SlimLine draait de tijd ook terug en bezorgt u, dankzij de LED-technologie, een jongere, stralende huid. Fijne lijntjes, pigmentvlekken of littekenweefsel verminderen zichtbaar, vaak na de eerste behandeling. Ook verschillende kwalen, zoals rug- en nekpijnen, gewrichtspijnen en verslavingen kunnen met de SlimLine positief evolueren. Het licht wordt ook ‘Happy Light’ genoemd omdat je er een goed, ontstressend gevoel aan overhoudt. Ideaal dus bij wintermoeheid, stress, burn-out, CVS, angstgevoelens, depressie, ... en voor iedereen die een gezond evenwicht wil nastreven!

Troeven

Het succes van de Slimline Spa Cocoon vloeit voort uit de combinatie van een aantal technologieën, die tegelijk op het lichaam/de huid inwerken tijdens de behandeling :

 • Massage Vibration, individueel regelbaar
 • Dry Heat Temperature
 • Aromatherapie
 • LED-lichtsysteem
 • Zuurstofbehandeling

Behandeling?

De SlimLine-capsule biedt u een aangename behandeling met ontspannen muziek en rustgevende aroma's, terwijl u op een verwarmd, ergonomisch vibro-massagebed ligt. In de cabine wordt droge, warme lucht geblazen (afhankelijk van het programma tot 80°c) in combinatie met het diep indringende therapeutische infrarood Super Intens LED-licht en 99% zuivere zuurstof.

Een goede behandeling duurt 4 tot 5 weken (2 tot 3x per week) en wordt best ondersteund met een uitgewerkt voedingsprogramma. Al na de eerste behandeling is de huid merkelijk zachter, beter gehydrateerd en verdwijnen de tekenen van vermoeidheid.

Het effect van LED-lichttherapie?

Een tekort aan licht kan aan de basis liggen van de zgn. ‘winterblues’, wat dan weer kan leiden tot een ernstige depressie. Maar licht heeft ook een positieve invloed op onze huid en huidproblemen. De nieuwste LED-lichtgeneratie stimuleert de cellen die huidverbetering en wondheling bevorderen. 

Het effect van de zuurstofbehandeling ?

Tijdens de behandeling in de Slimline Spa Cocoon krijgt u tegelijk een gezonde zuurstofbehandeling krijgt via de Oxy Oasis Generator.
Waarvoor dient het inhaleren van zuurstof precies?
Door de hoge dosering van 97,4% zuurstof worden alle functies geoptimaliseerd, de doorbloeding verbetert, de huid wordt stralender, de microcirculatie tussen de cellen verbetert, de vochtbalans herstelt, huidelasticiteit verbetert en er vindt celvernieuwing plaats. De huid ziet er onmiddellijk veel beter, strakker en gladder uit.

 • nieuwe energie bij vermoeidheid
 • verbetering van het concentratievermogen
 • versterkt het immuunsysteem
 • werkt tegen allergiënpositieve
 • werking bij stress
 • vergroting van het uithoudingsvermogen
 • geeft sneller herstel tijdens fysieke inspanning
 • brengt ontspanning

Zuurstof is primair verantwoordelijk voor de gezondheid en het behoud van de celstructuur in het menselijk lichaam. Voldoende zuurstof met een goede kwaliteit zorgt ervoor dat zich collageen vormt en versterkt de elastinevezels van de huid. Zuurstof verbetert de doorbloeding. Als zuurstof direct in de huid wordt ingebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een zeer gerichte doorstroming. De constitutie van de huid verbetert daardoor onmiddellijk en voor langere tijd.
Zuurstof die in de huid doordringt, beschermt niet alleen tegen de vrije radicalen, maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacteriën en kan daarom gericht en effectief worden gebruikt tegen acne, pukkels, puistjes, littekens, rimpels en pigmentverkleuringen.
Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie. Om te kunnen regenereren is de energiehuishouding in de huid belangrijk. Zuurstof is een onmisbaar element om in de huid voedingsstoffen in energie om te zetten. De zuurstof in de lederhuid wordt in een normale situatie via minuscule capillaire bloedvaten (haarvaten) doorgegeven. Heel lang meende men dat het bijna onmogelijk was om via de opperhuid van buitenaf werkzame stoffen in te brengen. De barrièrefunctie van de huid zou dat verhinderen.