Facebook Wellnessboetiek

Bodybub - zeep producten

Klik hier voor een overzicht en de superprijzen van Bodybub producten

BodybuB is de snelst groeiende trend op het vlak van persoonlijke lichaamhygiëne.

Regelmatige lichaamsverzorging met zuiver water en goede badproducten is de basis van Uw natuurlijke schoonheid en draagt bij tot Uw algemeen welzijn.
Het badkamermoment zit volledig in de lift, het is quality time en zorgt nu, nog meer dan vroeger tot onthaasting uit ons stressvol leven.

Ben je een douchefreak of een bubbelbadmens, heb je steeds te weinig tijd of geniet je uren in de badkamer, heb je een normale huid of meer een probleemhuid ? Het speelt niet zoveel rol als je maar de juiste producten gebruikt die passen bij jouw huidtype en levensstijl.

BodyBubbing for Beauty

Het principe dat je meer tijd vrijmaakt voor Uw basis lichaamsverzorging en dat deze primeert op alle andere vormen van lichaamsverzorging heet bubbing of bodybubbing.

Om goed aan bubbing te kunnen doen hebben wij bij BodybuB voor U het grootste assortiment natuurlijke badproducten ontwikkeld dat je vandaag de dag op de markt kan vinden. We zijn een relatief jonge onderneming maar in konstante evolutie en zullen ons assortiment verder blijven uitbreiden. We hebben ons niet laten binden door een regio of één basis grondstof maar laten ons inspireren door al het goede dat ons pad kruist. Zo zijn er in ons gamma fusion producten onstaan, wat dacht U bv. van een PH neutrale vloeibare handzeep die dodezee extracten combineert met voedende argan olie

Onze BodybuB producten proberen ook rekening te houden met zoveel mogelijk hedendaagse elementen zoals de nood aan producten voor bubbelbad, de juiste verzorging voor een huid met piercing of tattoo, een aangepaste verzorging voor verschillende huidtypes, enz...

In onze Wellness kan je trouwens genieten van een heerlijk Bodybub Arrangement!